OP ZOEK NAAR JE CREATIVITEIT IN JEZELF-WORKSHOPS (BLOSSOM UP YOUR INNER-CREATIVITY)

WORKSHOPS

W O R K S H O P S 

OP ZOEK

NAAR DE

CREATIVITEIT

IN JEZELF

                                         

STUDIE programma

OVER HET INNERLIJKE  EN DE OMGEVING- GEWENSTE DOELSTELLINGEN EN PROGNOSES REFLEKTIONEREND OP JOUW KARAKTER.

VERDELING GESCHIEDT IN THEMA’S:

1. ZELFONTDEKKING EN HER-ONTDEKKING – TEKORTKOMINGEN (BLOCKS) + POSITIEVE AFFIRMATIES)

2.  12X HELENDE AKTIVITEITEN

BENEFITS: MEDITATIES/BRAINSTORMING/QUESTIONAIRES/KLEUREN-THERAPIE/COLOR-BREATHING/RHYTMICAL EXERCISE/PAINTING/NEURIEN/ CHACRA-HEALING

VOOR JONG EN OUD,  DIE ‘DE DRIVE’ TERUG WILT HEROVEREN EN ZOWEL DE EIGEN CREATIVITEIT OF INNERLIJKE ‘TRUST’ TERUG WIL VINDEN EN DE ACTIVITEITEN EN INSPIRATIES WEER  OP TE BOUWEN EN TE LATEN BLOEIEN.

ASYLA TEN HOLT HEEFT EEN REIS GEMAAKT DOOR VERSCHILLENDE DIMENSIES WAARONDER DE ZELFSTUDIES VAN MASDAZNAN LEER IN JAREN ‘70-WAT BETEKEND DE EEUWIGWERKENDE INTELLIGENTIES. ZELFBEWUSTE OEFENINGEN EN ADEMOEFENINGEN + VOEDING. VERDER HEEFT ZIJ JAREN LANG OUD-EGYPTISCHE OEFENINGEN NAAST DE YOGA-FILOSOFIE IN PRAKTIJK GEBRACHT EN VOKALE TECHN. TENSLOTTE DE TOUCHES FOR HEALTH BY HOF VAN AXEN/DRENTE.         ANDERE  STUDIE-RICHTINGEN IN HAAR VROEGERE JAREN WAREN DE SCHILDERLESSEN BIJ AKADEMISCHE SCHOOL IN EINDHOVEN INBEGREPEN TEXTIEL STUDIES EN PHOTOGRAFIE. VERVOLGENS  1999 BESLOOT ZE DE CONCEPTUAL ART BIJ UNIV.TILBURG TE VOLGEN.

TERUGKOMENDE NAAR CURACAO 1981 HEEFT ASYLA DE EERSTE JAREN GELEERD DAT SCHILDEREN HET BESTE ALS HAAR EERSE BEROEP KAN WORDEN,  DAAR  METAPHYSICS NOG IN DE KINDERSCHOENEN LAG OP CURACAO. INMIDDELS 35 JAAR IN EDUKATIE EN SCHILDEREN EN CREATIEF SCHRIJVEN WIST ZIJ TOCH HET EEN EN ANDER IN PRAKTIJK TE BRENGEN NADAT  DE REIKI BIJ PYRAMID HEALING CENTER WERD GEINTRODUCEERD in 2001. SAMEN MET HAAR REIKI MASTER EN THERAPEUTISCHE CERTIFICAAT VOOR BEHANDELINGEN KON ASYLA SESSIES WORKSHOP HOUDEN VAN CREATIVITEIT EN HEALING OP CURACAO EN BONAIRE.  OP HILTON RESORT EN  CURA VIDA CENTER  HAD ZE EERDER MET SUKSES LESSEN GEGEVEN. NU OOK VOOR GROEPEN.

HAAR NIEUWE MANIER VAN LESGEVEN IS  AKTIVATIE VAN DE INNERLIJKE CREATIVITEIT  EN BESTEMD VOOR  ARTISTEN- ALLE ANDERE GEGADIGDEN.

DOOR DE VELE OMSTANDIGHEDEN IN HET LEVEN KAN DE ANIMO OP EEN LAAG PITJE KOMEN TE STAAN EN ALS  HET LUKT WEER VERTROUWEN (‘TRUST’)  TE KRIJGEN EN WAT AAN JOUW TOEBEHOORT EN AANDACHT AAN  BESTEEDT,  START ER EEN ‘HEALING’PROCES DIE JOUW WEER OP DE BEEN KRIJGT.

NAAST DE NEDERLANDSE- EN PAPIAMENTS-TALIGEN ZIJN DE ENGELSE- EN SPAANS- SPREKENDEN OOK ZEER WELKOM.

atenholt002@gmail.com/059995268813 VOOR GROEPEN INFO :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s